onsdag 31 juli 2013

SKÄRET














Vi åt underbart gott på restarurang Skäret i Smögen. Jag åt jättegoda räkor med såser, västerbottensost och bröd. Johannes åt en skagenbaguette. Smarrigt!

tisdag 30 juli 2013

HÅLLÖ















Dag 2 på resan besökte vi Hållö, det ligger utanför Smögen. En underbar ö med fina badvikar, t ex Marmorbassängen. Vi träffade även på Samuel och Isak och deras vänner, som var ute och seglade. Så härligt! 


måndag 29 juli 2013

STRÖMSTAD FJÄLLBACKA SMÖGEN KUNGSHAMN







Vi har varit iväg på en liten tripp på västkusten. Vi beökte många fina platser med start i Strömstad. Därefter åkte vi söderut via Grebbestad, Fjällbacka, Smögen och Kungshamn. Jättehärligt! 

onsdag 24 juli 2013

MÜSLI











Vi har börjat göra egen müsli. Det blir så mycket godare. Jag utgick från det HÄR receptet, men lade även till cornflakes, puffat ris, kokosflingor och russin.

måndag 22 juli 2013

ROSOR FRÅN TRÄDGÅRDEN











Jag har plockat in lite rosor från trädgården här utanför.

CAMPINGFRUKOST





Vi bodde hos mamma och pappa i deras husvagn. På morgonen blev det frukost i förtältet. 

söndag 21 juli 2013

BYRUMS RAUKAR





En kväll åkte vi till Byrums raukar och fikade på stranden. Det var så fint där. Peter badade till och med. Jag plockade en hel tygpåse full med släta stenar. 

lördag 20 juli 2013

ÖLAND








Vi har varit några dagar på Öland. Vi träffade mamma, pappa, Ann, Peter, Gerd och Roland. Ett härligt gäng! 

fredag 19 juli 2013

VARDAGSRUMMET




















Jag har fixat lite nytt i vardagsrummet. Köpte några nya kuddar på rea (Lagerhaus) och en ram till min poster från Fotografiska museet. Postern har jag haft liggandes sedan jag köpte den i april. När vi var i Stockholm den här gången så köpte jag trähanden på Illums Bolighus. 





GRILLKVÄLL











För några dagar sedan grillade vi med våra kära vänner Henna och Eric här hemma hos oss. Vi grillade kycklingspett och grönsaker i folie. Det var en mysig kväll.


tisdag 16 juli 2013

FLIPPIN BURGERS







Vi åt supergoda hamburgare på Flippin Burgers på Kungsholmen. Vi fick vänta i över en timme på att få plats, men det var det absolut värt. Det kan ha varit den godaste hamburgare jag någonsin ätit. :) 

GAMLA STAN OCH ABBAMUSÈET








När vi var i Stockholm gick vi omkring i Gamla stan och senare samma dag åkte vi ut till Djurgården för att gå på Abba-muséet. Det var väldigt intressant och kul att beöka muséet. 

måndag 15 juli 2013

VACKERT VÄDER











Det var så fint väder när vi var i Stockholm. Så härligt! 

STOCKHOLM











Vi stannade till i Stockholm i två dagar på väg hem. Hotellet vi bodde på låg på Gärdet. Det var väldigt trevligt, särskilt frukosten. :)

söndag 14 juli 2013

KALAS

















Johannes bror fyllde år och det var stort kalas i stugan med jättegod mat. Morgonen efter gick vi upp tidigt för att hinna med båten från Åbo hem till Sverige.

lördag 13 juli 2013

NAGU








Vi besökte Nagu för att gå på kalas för Johannes bror. Men först besökte vi gästhamnen i Nagu och åt en god räkbaguette. Från hamnen kan man se Johannes brors sommarställe. Det är så vackert där!